Kattungar behöver nytt hem. Mamma har stuckit!

image1

Jag har tänkt länge och förberet för att jag skulle skriva en blogg om våra kattungar redan när dom växste upp så att den som tar hand om den skulle få se deras utväkling. Men tuvärr blev det aldrig någon tid för det.

Anledningen till att jag nu har fått brottom att lägga upp detta är att våran kattmamma tröttnat på sina ungar och har försökt skräma iväg dom, men dom är fortfarande små och tar det hela på lek. Så hon har istället rymt till våra grannar (4km bort) där hon bodde förut i protest mot dom små liven. Dom är stora nu för att klara sig utan sin mamma och därför ska vi nu ge bort våra väldigt tillgivna kissemissar. Så att våran kattmamma (som SKA steriliseras) kan komma hem igen(vi saknar henne). Vi har varit och hemtat henne men springer iväg igen och nu vet vi inte var hon är .

Dessa små söta kattungar är 12veckor alla med olika färger och personligheter. Det är bara att välja villken som passar bäst.
Alla är uppväxsta med kärlek och omsorg.
Dom har mer eller mindre fått ta över våran altan och har kunnat springa ut nu när dom blivit större så är vana att vara ute.

Om vi inte hittar hem åt dom blir vi tvugna att skicka dom till något katthem.

Lämna ett medelande eller Maila om du är intresserad av någon katt eller har frågor.
Det kan hända att vi kan "frakta" katten om det ligger på vägen när vi är "ute och kör".
Lämnar inte ut någon förs en vi är säkra på att det är seriösa personer dom kommer till!!!

Jag kommer att presenterar alla katter en och en med lite personlig fakta om dom och så bilder förstås.
Dom är så söta image2^.^

RSS 2.0